Articole Populare

A cumpărat această casă în 1979. Este incredibil ce a ascuns ea în locuinţă până în 2016!

Această casă este situată în oraşul american Newport, din statul Oregon. La prima vedere nu este cu nimic deosebit. Da, este destul de frumoasă şi îngrijită şi este amplasată într-un loc foarte pitoresc. Dar la exterior nu se deosebeşte de altele. Cu toate acestea, această casă are un mic secret.

Până în 1979 era într-adevăr o locuinţă obişnuită. Apoi a fost cumpărată de Almine Barton, care este ghicitoare şi desfăşoară şedinţe de spiritism.

Femeia s-a ocupat de renovarea completă a tuturor încăperilor.

Păşind pragul, parcă te afli într-o altă epocă! Ai impresia că te-ai pomenit în interiorul unui palat.

Toate încăperile sunt amenajate în stil retro. Peste tot domneşte lemnul de culoare închisă, care accentuează perfect frumuseţea şi luxul mobilierului de epocă.

Ferestrele sunt decorate cu vitralii, iar pe pereţi şi tavan sunt montate picturi magnifice.

Casa are doar două camere, care sunt decorate destul de tradiţional. Aici sunt amplasate livingul şi biroul, unde de obicei îşi primea clienţii. Deşi în casa femeii, nimeni nu bănuia ce splendoare se ascunde în interior.

În prezent, Elmina a decis să-şi schimbe locul de trai şi a scos casa în vânzare. Şi în pofida sumei de jumătate de milion de dolari, pe care a cerut-o femeia, a găsit repede un cumpărător.

 

Autor text: punct.tv