Cum apare prima rază de soare, această micuță deschide ochii. Incredibil, însă ea este moartă de 96 de ani.

Această biserică seculară a fost construită de ordinul monahicesc al capucinilor în orașul sicilian Palermo. Totuși, această construcție istorică nu este celebră datorită frumuseții sale arhitecturale. La subsolul acestei clădiri se află o criptă, care conține mai mult de 2000 de mumii. Una dintre ele este deosebită.

twitter/ancientorigins

Rosalia Lombardo avea doar doi ani, când a decedat în 1920, din cauza unei pneumonii. Tatăl fetiței, Mario Lombardo, aproape s-a stins din cauza durerii provocate de moartea micii sale prințese. Hotărând să păstreze trupul micuței așa cum fusese el în ultimele zile din viața ei, Mario a angajat un specialist în îmbălsămare. Fiind un mare profesionist, Alfredo Salafia a înlocuit sângele Rosaliei cu formaldehidă. Tratându-i mereu corpul cu spirt și acid, el a obținut niște rezultate incredibile.

Youtube/KnownUnknows

Acest copil blond arată atât de viu, încât ai impresia că îndată se va trezi. Micuța este moartă de aproape un secol, însă misterul teribil al mumiei ei este încă viu.

twitter/antoniceniza

Rosalia deschide și închide ochii. Experții consideră că aceasta este o iluzie optică determinată întâmplător de lumina, care cade pe pleoapele puțin întredeschise ale fetiței. Privirea fetiței îi îngrozește pe mulți oameni. La toți li se face pielea de găină…

Youtube/KnownUnknows

Rosalia Lombardo este „frumoasa adormită” din cripta siciliană. Ea, probabil, va trăi mai mult decât noi toți, rămânând mereu tânără și speriind noile generații de turiști cu privirea sa.

.

Autor text: Perfect Media

Add Comment