Articole Populare

Cred că aceasta este prima și ultima sesiune foto la care a participat fiica lor nou-născută… O istorie cutremurătoare!

Abia obișnuindu-se cu gândul că fiica lor se va naște cu sindrom Down, Erika și Stephen Jones au fost supuși unui nou șoc. Imediat după nașterea sa, Abigail a fost diagnosticată cu cancer cerebral. Micul Îngeraș nu se va bucura prea mult de viață, deoarece medicii nu o pot ajuta. Totuși, în ciuda acestei noutăți îngrozitoare, părinții au hotărât să se bucure de fiecare zi petrecută cu micuța lor și să umple scurta ei viață cu dragoste și grijă. Ei au organizat o impresionantă sesiune foto, care reflectă viața lor familială. În fiecare fotografie vei vedea bucuria părintească umbrită de amărăciunea acestor circumstanțe triste. Emoționant până la lacrimi!

Părinții lui Abigail știau că ea se va naște cu sindrom Down. Și, cum numai au acceptat acest fapt, noutatea despre cancerul cerebral neoperabil al fiicei lor i-a șocat și mai mult.

„În săptămâna 30 de sarcină, în timpul unei examinări ecografice, medicul nostru a observat că pe emisfera stângă a lui Abigail a apărut o umbră. RMN-ul realizat după nașterea ei a confirmat că tumora nu mai poate fi operată, fiind foarte invazivă și agresivă. Cel mai probabil micuța va mai trăi câteva săptămâni sau luni.”

Mama fetiței își exprimă îngrijorarea: „Inimile noastre sunt zdrobite, iar mintea ne este plină de întrebări și frica de necunoscut”.

„Abigail se mișcă, mănâncă, scoate limbuța, când deschide ochii, ne apucă de degete. Ea se comportă ca un copil obișnuit.”

Neurochirurgul le-a recomandat părinților să-și ducă fiica acasă și să o înconjoare cu dragoste și grijă. „Am făcut ceea ce a spus doctorul și acum o acoperim cu sărutări. Și așa vom proceda cât încă este posibil.

„Nu vrem să ne pierdem fiica. Noi vrem să o vedem zâmbind, dansând, jucându-se cu surioara ei, plimbându-se pe bicicletă, mergând la școală… Vrem să-i vedem viața.”

Admir bărbăția acestor părinți! Ei nu renunță și nu se lasă învinși. Însă este trist faptul că această fetiță nu se va putea bucura de viață și de o familie atât de minunată! Dacă această istorie te-a impresionat, distribui-o prietenilor tăi. Toată lumea ar trebui să știe de existența unor părinți atât de buni.

.

Autor text: Perfect Media