Copilul a luat în brațe motănelul. Vezi reacția uimitoare a pisicii!

Copiii sunt copii și ei nu sunt conștienți de foarte multe lucruri. Desigur, acest lucru nu-i face vinovați în vreun fel, pentru că nu poți cere de la un copil ceea ce el nu îți poate oferi.

Băiețelul din acest video și-a găsit un prieten în persoana pisicuței. El a luat animăluțul în brațe, dar se pare că modul în care ține pisicuța îi cauzează acesteia durere, fie pur și simpli pisicuța este puțin speriată de faptul că a fost luată de la mama sa. În orice caz felina țipă disperată, cerând ajutor. Și acest ajutor este deja lângă ea, pentru că mama-pisică nu poate să fie indiferentă față de puiul său.

Astfel, mama-pisică caută o ocazie comodă pentru a lua pisicuța din brațele băiețelului și într-un final ei îi reușește asta. După aceasta pisica își apucă puiul după gât și pleacă cu el în culcușul său mai departe de băiețel, spre marea disperare a acestuia care începe să plângă din cauza că și-a pierdut prietenul. Acum a venit timpul ca și el să fie ”salvat” de tatăl său, care îl ia în brațe pentru a-l liniști! Un video fantastic!

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor și rudelor tale!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Елена Беседина

Add Comment