Copiii mângâie un lemur. Dar vezi ce va face animalul la 0:13!

Lemurii sunt o specie de primate care pot fi întâlnite doar pe insula Madagascar și care sunt cunoscuți în restul lumii mai ales ca personaje ale celebrului desen animat ”Madagascar”. Aceste animăluțe sunt de dimensiunea unor pisici și seamănă puțini cu ele, de aceea uneori li se mai spune și lemuri-pisici.

Este interesant de menționat faptul că lemurii trăiesc în colonii în care în vârful ierarhiei se află femelele. Astfel, anume acestora le revine cea mai bună și gustoasă hrană (care este alcătuită de cele mai multe ori din semințe și fructe) și dreptul de a-și alege partenerii. De asemenea, lemurii adoră să stea la soare întinzându-și lăbuțele în părți, fapt care îi face foarte amuzanți.

Pentru că sunt animale foarte prietenoase și cel mai mult timp îl petrec la sol, uneori lemurii intră în satele oamenilor. Aici ei permit copiilor să se joace cu ei și să-i mângâie.

În video-ul de mai jos vei vedea o scenă foarte amuzantă. Acești doi copii mângâie un lemur nu atât din propria plăcere, ci pentru că singur primatul cere să fie mângâia! Un animal foarte drăguț și de-a dreptul uimitor!

Dacă și tu ai îndrăgit acest lemur simpatic, neapărat distribuie acest video prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Avalon UA

Add Comment