A construit o casă cu lățimea de 1 metru ca să se răzbune pe fostul ei soț. Iată cum trebuie procedat cu cei zgârciți!

În 1925, în centrul orașului Seattle din statul Washington, a fost construită o casă, a cărei lățime este egală cu doar un metru. Acest lucru s-a întâmplat înainte ca astfel de construcții să devină populare în America. Impresionant, nu-i așa?

узкий дом на узком участке

Casa îngustă

Nimeni nu știe sigur care este istoria acestei construcții înguste. Unii afirmă că proprietarul a interzis construirea caselor pe pământul său. De aceea, ca să se răzbune, chiriașul a hotărât să creeze o astfel de locuință neobișnuită.

узкий дом на узком участке

Iar alții povestesc despre un cuplu neobișnuit, care a hotărât brusc să divorțeze. Bărbatul viclean nu vroia să împartă averea cu soția sa și a decis să folosească un șiretlic: el i-a alocat intenționat o mică parte din curte, pentru ca femeia să renunțe la această moștenire inutilă.

узкий дом на узком участке

Dar soția, dându-și seama de șiretlicul soțului său zgârcit, a procedat astfel: ea a construit o casă îngustă pe toată suprafața terenului său. Lungimea acestei construcții este de 4.8 metri, iar lățimea — de 1.3 metri.

узкий дом на узком участке

Totuși, casa este destul de confortabilă și spațioasă, deoarece suprafața sa este egală cu 80 de metri pătrați. Prețul aproximativ al acestei locuințe unice este de 519.900 de dolari. Clay Wallace este stăpâna ei actuală. Ea a cumpărat-o, fără să-i cunoască istoria interesantă.

узкий дом на узком участке

În video-ul de mai jos vei descoperi cele mai tainice locuri ale acestei construcții înguste.

Iar tu ai vrea să trăiești într-o casă atât de neobișnuită? Scrie-ne părerea ta despre această istorie uimitoare în comentarii!

.

Autor text: Perfect Media

Add Comment