Conform unor cercetări recente, cu cât petreceți mai mult timp cu mama dumneavoastră, cu atât viața ei va fi mai lungă!

Cel mai frumos timp este cel petrecut cu oamenii dragi! Puteți asculta diverse istorii sau rețete povestite de bunica sau mama. Și, într-adevăr, ce poate fi mai frumos? Conform unor cercetări recente, cu cât petreceți mai mult timp cu bunicii sau părinții, cu atât viața lor va fi mai lungă!

1

Studiul realizat de Universitatea din California (San Francisco) a demonstrat că compania plăcută influențează pozitiv speranța de viață a oamenilor vârstnici.

La studiu au participat 1600 de adulți, a căror vârstă medie era de 71 ani. În timpul experimentului oamenii solitari au fost selectați într-un grup separat și s-a descoperit că mortalitatea acestor oameni este mult mai mare decât a celor care au familie și oameni apropiați. Singurătatea afectează extrem de negativ oamenii vârstnici.

Într-un fel sau altul, cu cât înaintați mai mult în vârstă, cu atât aveți mai multă nevoie de companie!

2

Având în vedere faptul că mulți oameni reușesc cu mare dificultate să se înțeleagă cu persoanele din generațiile anterioare, trebuie să menționăm că și ei au o influență pozitivă asupra dumneavoastră, exact cum dumneavoastră o aveți asupra lor. Este foarte important să învățați să vă înțelegeți cu ei. Vârstnicii sunt foarte prietenoși. În familiile, în care locuiesc reprezentanții diferitor generații, este mai multă căldură și confort!

Doar imaginați-vă cât de bine ar fi dacă și vârstnicii ar merge la universitate! Câți prieteni noi și-ar putea face! Acesta ar fi un loc ideal!

Prietenia cu oamenii vârstnici este ceva unic!

„Cu cât prietenul dumneavoastră este mai bătrân, cu atât el este un sfătuitor mai bun pentru dumneavoastră” — spune Rosemary Blazer, profesor de sociologie la una dintre universitățile din Virginia. — „Ei au trecut prin multe încercări și știu când trebuie să lupți până la sfârșit și când este mai bine să lași lucrurile așa cum sunt.”

3

Conform acestor date, cei mai buni prietenii sunt bunicii și bunicele noastre. Ei se bucură foarte mult, când vă văd și întotdeauna vă pot ajuta cu un sfat înțelept!

Astfel, de fiecare dată, când vreți să mâncați sau să vă odihniți, nu veți putea găsi o companie mai bună decât părinții voștri și părinții lor!

Nu uitați să distribuiți acest articol prietenilor și apropiaților voștri. Aceste informații sunt foarte importante!

.

Autor text: Perfect Media

Add Comment