Conducătorul acestui camion a pierdut controlul asupra vehiculului. Însă ulterior a avut loc o adevărată minune!

Statistica accidentelor rutiere cu părere de rău este foarte tristă. Astfel, conform datelor oficiale, anual în lume în urma accidentelor rutiere mor 1.3 milioane de oameni. O cifră impresionantă și îngrozitoare în același timp… De cele mai multe ori accidentele sunt cauzate de șoferii care au urcat beți la volan, însă cazurile când accidentele se întâmplă din neatenția șoferilor sunt la fel de multe. De obicei această neatenție se manifestă prin faptul că un conducător nu păstrează o distanță suficientă de mașina conducătorului dinaintea sa. Anume un astfel de caz vei putea vedea în videoul de mai jos.

Dacă vei urmări atent acest video, vei putea observa că șoferul camionului nu păstrează o distanță normală față de autobus. Astfel, când autobusul a frânat brusc, șoferul camionului a fost nevoit să facă același lucru și totodată să o ia rapid la dreapta. Însă aceste manevre au dezechilibrat camionul și acesta era cât pe ce să se răstoarne. Doar prin minune șoferul a putut aduce camionul său înapoi pe 4 roți!

Din fericire, în această întâmplare nimeni nu a avut de suferit. Din contra, șoferul camionului va deveni ulterior mult mai responsabil în timp ce se va afla în trafic.

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat distribuie-l prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: YTN NEWS

Add Comment