Cod ROȘU de pasiune! Vezi cum arată o adevărată rumba!

Rumba este un dans care s-a născut în Cuba în secolul 19. Între toate dansurile, rumba se deosebește prin componenta emoțională și pasională, care este la maximul nivel posibil pentru dans. Poate din această cauză rumba s-a și numit dansul iubirii. Muzica cu elemente de dramatism împreună cu dansul pasional crează un efect incredibil. Este greu de imaginat că rumba la început a fost un dans pentru miri! Exact! Iar mișcările specifice rumbei simbolizau obligațiile reciproce ale mirilor.

Chiar dacă nu am cunoaște toate aceste lucruri, am putea spune cu certitudine că rumba este un dans extrem de frumos. Iar clip-ul de mai jos te va convinge de acest lucru. Într-adevăr, în această prestație totul este ideal: muzica, mișcările, și, desigur, singuri dansatorii. Nu poți să nu scapi un ”Ah!” când privești această pereche. Se crează impresia că acești doi au fost făcuți unul pentru altul, anume pentru a se uni în dans. Mișcările lor par atât de firești, încât crezi că ei nu au făcut altceva în viață decât să danseze. Și pasiunea lor nu te poate lăsa indiferent.

Dacă și ție ți-a plăcut acest dans uluitor, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook. Și prietenii la fel trebuie să savureze această rumba.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: reza mohammadi

Add Comment