Articole Populare

Cine a spus că talentul are vârstă? Din contra! Ceea ce face această bunicuță este fantastic!

Atunci când auziți cuvântul ”bătrânețe”, ce asocieri vă trezește acesta? Probabil toți vor numi așa cuvinte ca stimă, nepoți, povești, sobă, pensie și alte cuvinte de același gen. Puțini vor asocia bătrânețile cu experiența, inteligența, cumpătul, dragostea sau talentul. Și aceasta în ciuda faptului că ultimile cuvinte mai bine se potrivesc oamenilor bătrâni.

Oamenii tineri deseori sunt tentați să marginalizeze bătrânii din viața socială, cel puțin inconștient. Într-adevăr, nu prea îi vezi pe tineri în compania oamenilor în vârstă. Și credem noi că aceasta cu părere de rău, pentru că experiența de viață și cunoștințele lor acumulate timp de atâția ani trebuie să ne fie foarte de folos.

Bunicuța-eroină a acestui video chiar are ce spune lumii. De fapt, mai corect ar fi să spunem că are ce cânta lumii. Deși are o vârstă foarte înaintată, degetele ei se mișcă cu aceeași repeziciune ca în tinerețe! Nu există mulți oameni care posedă un talent ca al ei și puțini sunt aceia care cântă la pian doar pentru a distra trecătorii. Însă aceasta bătrână asta face! Jos pălăria, maestre!

Dacă și tu ai fost impresionat de tinerețea interioară a acestei femei, atunci neapărat distribuie acest video prietenilor tăi pe Facebook. 

 

Autor text: Perfect Media