Ciclista hărțuită nu a putut răbda înjosirea și s-a răzbunat pe conducătorul acestei furgonete!

Cu părere de rău, nu toți bărbații au cultura și educația necesară pentru a face cunoștință cu o femeie. Unii chiar cred că femeile ar fi un fel de monedă de schimb, cu care poți vorbi așa cum îți place. De obicei aceasta înseamna un limbaj vulgar, iar cerințele se emit fără ocolișuri. Însă timpul acestor bărbați trece odată ce femeia câștigă tot mai multe drepturi legale și informale la nivel de societate.

Întâmplarea din acest video s-a întâmplat acum recent. Ea fost filmată întâmplător de un motociclist care conducea prin Londra. Astfel, la una din intersecții el a surprins o scenă foarte neplăcută. Conducătorul unei furgonete a început să agreseze verbal o fată care conducea o bicicletă, după ce aceasta a refuzat să-i dea numărul de telefon și să se vadă cu el. Conducătorul nu doar a agresat-o verbal pe fată, dar și s-a atins de ea fără permisiunea ei, fapt care a scos-o pe ciclistă din fire. Era nevoie de răzbunare! Și aceasta nu s-a făcut așteptată mult timp!

Astfel, fata a ajuns din urma furgoneta și când aceasta s-a oprit, ea rupt o oglindă retrovizoare laterală după care s-a făcut nevăzută. După faptă și pedeapsă!

Dacă ți-a plăcut acest video, distribuie-l prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Rob Alexander

Add Comment