Chiar în ziua nunții sale mirele a fost scăpat pe jos. Vezi cum s-a întâmplat totul!

După cum știm, după ce are loc cununia, tinerii pleacă să facă poze. De obicei împreună cu ei pleacă și cei mai apropiați prieteni. Pozele care se fac sunt deseori solemne și vin să arate cât de mult tinerii se iubesc. Însă moda timpul se schimbă continuu, de aceea în prezent aceste sesiuni foto au început să devină și ele o parte veselă a nunții. Tinerii însurăței și prietenii acestora fac lucruri trăsnite în timpul sesiunilor, care marchează veselia și adevărata bucurie a acestei sărbători.

La fel s-a întâmplat și în acest video. Mai întâi prietenii mirelui au luat în brațe mireasa. Aceasta fost o misiune ușoară pentru că 4 bărbați pot ține cu ușurință în mâini o mireasă suplă. Totodată nu era clar ce este cu o fâșie din rochia miresei, care părea că duce o viață independentă…

Însă marea veselie a intervenit atunci când prietenele miresei au vrut să facă același lucru cu mirele! Mirele era destul de corpolent, de aceea a-l ține în brațe nu a fost deloc ușor. Și nu e de mirare că la un moment dat acesta fost scăpa jos în iarbă!

Dacă ți-a plăcut cum a decurs sesiune foto a acestor tineri însurăței, distribuie acest video pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Memorable Weddings

Add Comment