Articole Populare

Chiar înainte de Crăciun, acest câine de 14 ani a fost alungat de acasă… Însă acum viața lui a luat o nouă întorsătură!

Cu câteva zile înainte de Crăciun, într-unul dintre adăposturile pentru animale din orașul Austin (Texas) a fost adus un câine cu numele Blackie. El era destul de bătrân — avea 14 ani și, pe lângă aceasta, avea probleme de sănătate — o cataractă neglijată, din cauza căreia câinele orbise complet.

Foștilor stăpâni nu le păsa de sănătatea animalului lor. Iar atunci când Blackie a orbit complet, ei pur și simplu l-au dat în grija unui adăpost de animale. Doar este mult mai simplu să scapi de animal decât să-l îngrijești.

Când a ajuns la adăpost, Blackie era într-o stare jalnică. El era absolut indiferent față de tot ce se întâmpla în jur. Părea că își trăiește ultimele zile din viață. Lucrătorii adăpostului își făceau griji că vor fi nevoiți să-l eutanasieze…

Uneia dintre voluntare, Brunie Drumond, i se făcuse milă de nefericitul animal. Totuși, se apropia Crăciunul și de o astfel de sărbătoare este foarte greu să te uiți la suferințele altora.

În weekend Brunie a luat cățelul la ea acasă. Ea nu dorea ca Blackie să-și petreacă ultimele zile din viață între pereții adăpostului, ci într-o atmosferă familială.

Simțind dragostea și grija pentru el, Blackie s-a schimbat în totalitate. El a devenit vesel, fericit și vroia să se joace cu Brunie și pisica ei! Probabil, câinele se afla pentru prima dată într-o familie cu adevărat iubitoare!

Acum Brunie nu l-ar întoarce pentru nimic înapoi la adăpost. „Nu știu cât mai are de trăit dragul meu Blackie. Dar restul vieții sale el o va petrece în casa mea, căci se simte foarte bine aici! Nu l-aș da pentru nimic în lume înapoi la adăpost” — spune noua lui stăpână.

Iată cum dragostea și blândețea fac minuni. Puțină atenție și căldură i-au schimbat viața acestui cățel! Dacă ți-a plăcut această istorie emoționantă, distribui-o prietenilor tăi.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: The Dodo