Articole Populare

Cele mai bune 100 scene de dans din filme, doar în 5 minute! Un mix EXTRAORDINAR!

Piesa «Uptown Funk» compusă și interpretată de Bruno Mars și Mark Ronson a devenit un adevărat hit al contemporaneității. Pe youtube această piesă a fost ascultată de aproape 1.8 miliarde de oameni! Un rezultat excepțional! Puține piese au trecut peste pragul de 1 miliard, dar până la 1.8 miliarde s-au ridicat doar unități. Deci nu e deloc întâmplător faptul că anume această piesă a fost aleasă la crearea unui mix, compus din 100 scene de dans din filme din întreaga lume.

În acest video vei putea vedea scene din filme americane, britanice, franceze și desigur (cum fără ele?) scene din filme indiene. De asemenea, au fost plasate și câteva scene din desene animate. Dar ca să nu vorbim mult, privește singur acest mix. Nu-i așa că este extraordinar? Cu siguranță, așa e!

Atunci când privești aceste scene ai impresia că ele au fost filmate anume pentru a fi puse pe melodia piesei «Uptown Funk». În afară de aceasta, după ce am văzut acest video mi-am adus aminte de cele mai îndrăgite filme, care neapărat trebuie revăzute. Iar alte scene m-au făcut curios să aflu din ce filme sunt.

Scrie-ne în comentarii câte din cele 100 filme le-ai văzut, fragmentele cărora au fost folosite pentru acest mix?

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: What’s the Mashup ?