Cel mai senzual dans pe care l-ai văzut vreodată. Această pereche este în afara tiparelor!

Dansul care arde inimile, bachata, a venit la noi din America Latină. În Republica Dominicană, de exemplu, el era considerat mult timp ca un dans vulgar al săracilor. Acum, însă, acest dans a devenit popular nu doar în America Latină, ci în toată lumea, la toate categoriile sociale.

Dansul este destul de simplu: patru pași cu un accent pe ultimul pas. În afară de aceasta, mișcările de bază se fac cu bazinul, de aceea acest dans este foarte ”fierbinte”. Perechea compusă din Daniel și Desira cu prestația lor deosebit de senzuală au arătat tuturor că bachata este regina dansurilor! Vă propunem să vă convingeți și singuri, chiar acum.

Câtă plastică, emoție și senzualitate găsim în acest dans! Se creează impresia că partenerii de dans nu sunt doar simplu parteneri de dans, dar ceva mai mult! Cum nu ar fi acolo, cei care au văzut acest video spun că nu au putut să nu privească acest dans până la ultima secundă, atât de mult i-a vrăjit acest dans. Iată adevărata magie a dansului! Te cuprind emoții intense și transpiri de fierbințeală chiar dacă stai așezat!

Dacă crezi că acest video trebuie neapărat să îl privească și prietenii tăi, atunci nu trebuie decât să-l distribui!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Kuna Malik Hamad

Add Comment