Cel mai bun tată din lume a făcut un minunat cărucior de 100$ pentru fiica sa bolnavă.

La vârsta de 13 luni majoritatea copiilor deja fac primii săi pași independenți din viață. Desigur ei au încă nevoie de suportul și asigurarea părinților pentru a putea învinge forța de gravitație, care îi trage nemilos la pământ. Cu toate acestea fiecare pas următor este mai încrezut decât cel precedent.

Cu părere de rău, Evelyn Moore nu poate face acest lucru. După ce o tumoare canceroasă i-a atacat coloana vertebrală, ea a rămas paralizată de la bazin în jos. Însă dacă crezi că paralizia a imobilizat-o, atunci greșești foarte mult. Din fericire, Evelyn are un tată inteligent, care a proiectat și construit un cărucior pentru fiica sa. Toate cheltuielile pentru construcție au constituit doar 100$. Astfel, datorită acestor 100$ Evelyn acum se poate deplasa liber. În cărucior ea este mai rapidă decât copiii sănătoși de o vârstă cu ea!

Chiar dacă are doar 13 luni, acest copil își conduce căruciorul foarte abil. Evelyn poate merge înainte și da în apoi și poate coti la dreapta sau la stânga. Copila folosește căruciorul de la 7 luni iar mama ei spune că ea se mișcă atât de repede încât nu reușește după ea prin casă!

Dacă ți-a plăcu această istorie, atunci fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: The Canadian Press

Add Comment