Articole Populare

Cel mai bătrân câine-ajutor din lume își asigură pacienta aflată pe moarte că ea nu este singură…

Câinii au intrat adânc în viața oamenilor. Chiar dacă ei rar mai fac de strajă locuinței și nu mai apără turmele de lupi, oricum câinii și-au câștigat dreptul de a fi în continuare lângă oameni. În prezent, aceștia sunt cel mai des folosiți în calitate de animale de companie pentru dame ori ca prieteni de joacă pentru copiii familiei. Însă unii câini au misiuni cu adevărat nobile: ei însoțesc oamenii bolnavi…

Acest video îl vei ține minte încă mult timp. El este trist dar totodată inspiră, pentru că aduce omagiu câinelui pe nume Baxter. Dar de ce Baxter ar fi un câine deosebit?

Așa se face că Baxter este cel mai bătrân câine-ajutor din lume. El are 19 ani și 6 luni! O longevitate incredibilă pentru un câine. De-a lungul vieții Baxter a ajutat o mulțime de oameni și el a continuat să facă aceasta chiar și spre sfârșitul vieții. Vă garantăm că ceea ce veți vedea în acest video diferă de totul ce ați văzut până acum. Acest filmuleț își merită fiecare secundă vizualizată.

Dacă și tu ai fost impresionat de această istorie, atunci neapărat fă-i share prietenilor și rudelor tale pe Facebook. Cu siguranță nici ei nu au văzut ceva similar până acum.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: PakoChile