Articole Populare

Cei care au privit acest video plâng și acum… Neapărat trebuie să vedeți asta!

Camerele de bord devin din ce în ce mai populare în România. Atunci când mergem cu mașina camera filmează călătoria non-stop, astfel încât dacă cineva ne lovește din față camera înregistrează totul, iar înregistrarea este o probă care arată că nu noi suntem vinovați de accident. Însă uneori în vizorul acestor camere nimeresc nu doar automobile sau accidente de circulație, dar și lucruri frumoase.

Putința și voința de ajuta aproapele este probabil cea mai umană trăsătură a noastră. A face bine dezinteresat cu prețul propriului disconfort este un lucru extrem de lăudabil, pe care societatea noastră încă trebuie să-l învețe să-l facă.

În acest video vei putea vedea o compilație de video-uri filmate de camerele de bord, în care oamenii jertfesc timp și efort pentru a ajuta pe cineva care are nevoie de acest ajutor. Începând cu însoțirea unei rațe care traversa șoseaua și oprirea pentru a lua un copil de pe carosabil, toate aceste cazuri te vor face să crezi din nou în umanitate. Astfel de filmulețe trebuie arătate la TV cât mai des pentru ca societatea să devină mai puțin indiferentă față de nevoile cuiva și mai receptivă în a ajuta oamenii.

Dacă ți-a plăcut acest filmuleț, nu ezita să-l distribui prietenilor tăi pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Piotrowski GD