Ceea ce face el cu fierul vechi este mai mult decât impresionant!

JK Brown locuiește în partea de vest a Țării Galilor — o regiune cunoscută pentru ocrotirea naturii și a animalelor sălbatice, care locuiesc acolo. Brown se inspiră din mediul său ambiant, atunci când alege bucăți vechi de fier, care de cele mai multe ori stau aruncate pe plajă. El ia practic niște gunoaie și le transformă în minunate piese de artă, inspirate din natura, în care trăiește.

Pescăruși, fluturi, cai — aceste sculpturi sunt nemaipomenit de frumoase. Chiar și sculpturile, care reprezintă niște lăcuste minuscule, au un minunat simț al detaliului, ceea ce le face destul de diferite unele de altele.

metal1

metal2

metal3

metal4

metal5

metal6

metal7

metal8

metal9

metal0

Multe dintre aceste sculpturi prezintă elementele metalice așa cum erau ele la început (spre exemplu, lanțurile), în timp ce altele au fost transformate atât de mult, încât este dificil să spui cum au fost ele înainte. Unele au fost lăsate să ruginească ca să capete un aspect mult mai natural, iar altele au fost lustruite și vopsite ca să accentueze detaliile delicate ale animalelor, pe care sculptorul a încercat să le reprezinte!

Dacă cunoști pe cineva, care ar putea fi interesat de acest articol, apasă butonul „Distribuie”!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: www.heartsofpets.com

Add Comment