Articole Populare

Ceea ce face acest maestru nu poate fi descris prin cuvinte… Un rezultat de nota 10!

Există atât de multe metode neobișnuite de a-ți face coafura de vis, încât uneori credem că nu mai putem fi impresionați cu nimic. Dar greșim dacă credem așa. Și greșim la greu… Redacția noastră a înțeles acest lucru atunci când a privit pentru prima dată acest video. Maeștrii saloanelor de frumusețe încă au cu ce să ne impresioneze.

Acest filmuleț a fost filmat într-un salon german cu denumirea M&M Friseure. Maeștrii acestui salon au o tehnică de tuns părul ieșită din comun. Câteva cuvinte despre această tehnică: Clientul este așezat în fotoliu iar părul lui este împărțit egal în patru șuvițe. Apoi maestrul aplică pe aceste șuvițe lac fixativ astfel încât șuvițele să stea vertical. Acest lucru pare, să o recunoaștem, foarte ciudat. Apoi șuvițele sunt tăiate pe rând, așa cum trebuie.

Deși ceea ce se întâmplă în acest salon este extra straniu, această tehnică de tuns s-a adeverit a fi foarte eficientă! După ce maestrul a spălat părul de lacul fixativ, rezultatul ne-a lăsat cu gura deschisă. Coafura este pur și simplu minunată: părul a devenit mătăsos și este perfect aranjat!

Dacă și tu ai fost impresionat de această tehnică ciudată de tuns și ai vrea să o încerci, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: SlideShow ForFun