Ceea ce face această fată este magie pură! Niciodată nu vei putea face ca ea!

Cei mai mulți dintre noi asociază jonglarea mingilor cu circul și copilăria. Anume acolo și anume atunci am avut ocazia să vedem jonglori profesioniști pentru prima dată și probabil nu există niciun om care să nu fi încercat măcar o dată să jongleze cu mere sau cartofi acasă.

Însă în video-ul de mai jos vei vedea ceva mai mult decât jonglare. Aceasta este mai degrabă o artă pură în care jonglare a fost integrată. Și pentru că este artă, ea este destinată mai mult maturilor decât copiilor.

”20 de degete” – așa se numește prestația incredibilă a acestei fete. Cu ajutorul degetelor de la mâini și picioare eroina video-ului manipulează foarte abil biluțele. Mai întâi ea începe cu un ”show” al degetelor, după care puțin câte puțin în prestație se integrează și biluțele.

Ceea ce face această fată este pur și simplu genial! Pe de-o parte totul este atât de simplu, însă pe de altă parte înțelegi că totul în realitate este complex și complicat. Ai impresia că biluțele sunt vii și se mișcă din organizat din propria voință… Mă tem să mă gândesc cât timp i-a luat acestei fete antrenamentele pentru a putea îndeplini atât de perfect toate trucurile…

Dacă ți-a plăcut show-ul celor 20 de degete, neapărat distribuie acest video pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Perdoscope

Add Comment