Cea mai ”sălbatică” cerere în căsătorie! Însă asta a fost abia începutul!

În prezent cererile în căsătorie nu se fac ca în trecut. Timp de sute de ani cererea în căsătorie semăna mai mult a contract sau înțelegere dintre două familii. Tinerii nu puteau face nimic fără acordul părinților lor, care trebuiau să se întâlnească în prealabil și să discute toate aspectele ”contractului”. Și dacă părinții tinerilor nu puteau ajunge la un numitor comun, nunta nu putea avea loc. Mai mult ca atât, dacă iubiții încercau să se căsătorească fără permisiunea părinților, aceștia riscau ani de închisoare sau de muncă forțată.

Din fericire, în zilele noastre căsătoria a devenit mult mai umană, iar cererea în căsătorie nu mai presupune participarea nemijlocită a părinților. Totodată, tinerii își cer iubitele într-un mod cât mai original și romantic posibil. De asemenea, unii organizează situații destul de stresante cu această ocazie, pentru ca iubitele lor să țină minte perfect acea zi toată viața.

O mostră clasică de acest tip de cerere în căsătorie vei putea vedea în acest video. Aici fost implicată chiar și televiziunea! Cu toate acestea cererea a fost doar începutul, pentru că exact după asta urmat nunta! Uimitor!

Dacă ți-a plăcut acest video, distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Back2Hack

Add Comment