Ce să faci dacă ești câine, iar stăpânul nu vrea să iasă cu tine afară? Instrucțiuni utile!

Posesorii de câini cunosc acel sentiment când deși câinii lor se cer afară la joacă, totuși ei nu au chef să iasă nicăieri, pentru că fie sunt prea obosiți după o zi de muncă extenuantă, fie pur și simplu vor să privească emisiunea sau filmul iubit la televizor.

Așa s-a întâmplat și în cazul din acest video. Câinele a stat toată ziua în casă și s-a plictisit rău de tot până ce stăpânul său a venit de la serviciu. ”Abia cum voi ieși eu afară”, a spus câinele în sinea sa, după care a început să care încălțămintea și îmbrăcămintea stăpânului lângă canapeaua pe care acesta stătea culcat. Dar bărbatul stătea distrat în fața televizorului și se prefăcea că nu vede ce face câinele și ce vrea acesta de la el.

Fiind puțin indignat de ignoranța stăpânului, câinele a decis că e timpul la acțiuni mai energice. De aceea el a trecut la șantaj direct: a ridicat lent o labă inferioară și s-a prefăcut că acuși o face… În acestă situație stăpânul a sărit ca ars și a ieșit cu câinele său afară. Ce câine inteligent!

Dacă ți-a plăcut modul în care câinele și-a convins stăpânul să iasă din casă, fă share acestui video pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Generatie KPN

Add Comment