Ce poți face dacă ești mămică nevăzătoare, dar vrei să-ți vezi copilul la ecografie? Soluția există!

Sarcina este o perioadă grea pentru orice mămică, dar totodată foarte fericită, pentru că sarcina face parte din acea categorie de lucruri care deși cauzează durere, dau un rost absolut vieții omenești. Vorba lui Eminescu, ”dureros de dulce”. Da ceea, în ciuda tuturor greutăților, sarcina este o mare bucurie pentru mămici.

Nu există pe lume un om mai fericit ca femeia care își vede pentru prima dată copilul nou-născut. Însă datorită științei și tehnologiilor moderne, cu ajutorul ecografiei în prezent este posibil de a vedea copilul înainte ca acesta să se nască. Dar ce poți face atunci când ești mămică complet nevăzătoare dar îți dorești foarte mult să-ți vezi copilul din burtă? Aici nici măcar ecografia nu ajută…

Însă soluție există! Astfel, o echipă de voluntari au putut împlini marea dorință a unei femeie însărcinate nevăzătoare de a-și vedea copilul. Ei au scanat burta mamei apoi au realizat un model 3D al copilului, după care modelul virtual a fost transpus în gips. Privește acest video emoționant pentru a vedea cum mama nevăzătoare și-a putut ”vedea” bebelușul. Jos pălăria pentru oamenii cu atât de multă ingeniozitate!

Dacă și tu ai fost impresionat de acest filmuleț, atunci neapărat distribuie-l pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: SUPERQUEST

Add Comment