Articole Populare

Ce poate fi mai frumos decât cântecul fratelui mai mare cu sora mai mică… Un duet adorabil!

Copiii sunt floarea sufletului nostru. Ne bucurăm foarte mult de aceștia cu cât sunt mai mulți, dar o bucurie și mai mare este aceea de a-i vedea făcând un lucru împreună. De exemplu, în acest video îl vei putea admira pe Kenny Holland interpretând o piesă împreună cu surioara lui mai mică.

Acest duet adorabil a realizat un remix original, compus din două piese diferite. Merge vorba de piesa ”Cant`t help falling in love” de Elvis Presley și ”Somewhere over the rainbow” de Judy Garland. Acești doi le-au îmbinat într-un mod fantastic de frumos. Îți cântă inima când îl vezi pe Kenny cântând împreună cu sora sa, care îl acompaniază vocal.

Magia cântecului lor îți invadează sufletul și îl transformă într-un lan plin de flori multicolore și mirositoare. Probabil Kenny și sora lui sunt o mare mândrie pentru părinții lor. Într-adevăr, piesa lor a fost apreciată deja de mai mult de 200.000 de oameni pe youtube și a devenit virală în tot internetul. Privindu-i, înțelegem cum trebuie să arate relația adevărată dintre un frate și o soră.

Dacă și tu ai fost impresionat de această piesă, atunci neapărat distribuie acest video pe Facebook prietenilor și rudelor tale. Ziua lor va deveni mult mai frumoasă după aceasta.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Kenny Holland