Cum se vor comporta reprezentații diferitor zodii pe o insulă nelocuită…

Oamenii sunt foarte curioși asupra viitorului lor, de aceea horoscoapele întotdeauna for fi populare, indiferent că sunt acestea adevărate sau nu. Pur și simplu noi suntem foarte mult atrași de necunoscut și nu putem face cu asta nimic.

În acest articol redacția Perfect Media îți dă posibilitatea să cunoști cum se vor comporta reprezentații zodiilor pe o insulă nelocuită, în condiții extreme. Vezi poate te regăsești și tu!

Berbec

Chiar și în aceste condiții berbecii își vor păstra abilitățile organizaționale. Ei vor fi primii care vor propune un plan de acțiune, iar în calitate de lideri… se vor desemna pe sine.

Taur

Taurii sunt încăpăținați, de aceea ei vor încerca să-și realizeze ideile până la capăt (să construiască o plută, de exemplu), chiar dacă aceasta va lua o groază de timp. Mai mult ca atât, dacă taurul va afla că toți au fost salvați mai înainte ca el să ducă construcția plutei sale la bun sfârșit, el va rămâne profund nesatisfăcut.

Gemeni

În schimb – gemenii vor rămâne mulțumiți de faptul că au nimerit pe o insulă nelocuită. De fapt, în adâncul inimii ei demult timp visau la așa o aventură. De aceea gemenii nu vor face nimic în asemenea situație, ci vor savura clipa.

Rac

Reprezentații acestei zodii vor putea să se asigure pe insulă cu toate cele necesare. Ei vor merge la prins pește (pește nu în sens de zodie) și la cules de fructe. După aceasta, vor pregăti singuri masa. În compania unui rac pe insulă nu vei rămâne flămând!

Leu

Leul va căuta să trăiască pe această insulă cât mai confortabil. Aventura e aventură, dar regele nu poate dormi pe nisip! De aceea el va construi o casă, în care îi va primi pe toți să doarmă.

Fecioară

Fecioarele nu vor aștepta să fie salvate. Așa este felul lor de a fi… Nimerind pe o insulă nelocuită, fecioara va începe să se gândească la o sumedenie de lucruri concomitent: Unde va dormi, ce va mânca, cum se va apăra de insecte, etc, etc.

Balanță

Balanța va fi pe insulă în centrul atenției. Ea îi va distra pe toți și va spune multe bancuri. De aceea această aventură nu-i va displace nimănui.

Scorpion

Acești oameni întâi de toate se vor gândi mult la faptul cum de a fost posibil ca ei să ajungă într-o asemenea situație neașteptată. După aceasta ei vor încerca să facă ceva (ce anume știu doar ei). Cu toate acestea, scorpionii vor deveni sprijin moral și fizic pentru tot grupul.

Săgetător

Săgetătorii niciodată nu se va întrista. Chiar și în cel mai dramatic moment ei vor continua să creadă că vor fi salvați. Și ei atât de mult vor fi convinși de acest lucru, încât în scurt timp tot colectivul va crede așa.

Capricorn

Capricornii nu vor face panică niciodată. Ei repede vor înțelege ce este de făcut și vor face pronosticuri precise și sigure referitor la viitorul grupului.

Vărsător

Vărsătorii vor fi întristați că sunt departe de casă. De aceea ei vor propune multe idei cum să ajungă acasă, inclusiv proiectul de construcție a unui avion din bambus care va fi ridicat în aer de fluturi… De fapt, un generator de idei mai bun ca vărsătorul nu poate fi găsit.

Pești

Peștii nu iubesc incertitudinea, de aceea cu cât mai mult timp ei vor sta pe insulă, cu atât mai puternic vor dori să o părăsească. Ei vor sta toată ziua pe plajă privind în larg, poate vor vedea vreo corabie. Ei nu iubesc să fie departe de casă și cu asta totul e spus.

Dacă te-ai regăsit și tu în acest articol, atunci neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor!

 

Autor text: Perfect Media

Add Comment