Articole Populare

Ce a descoperit această femeie în vitrina unui mall? Impresionant!

Un adevărat designer oferă vise clienților săi și oferă speranță celor ce au nevoie, oferă suflet pus pe tablă și pune la dispoziție porții de magie în produse inovative și de o creativitate ieșită din comun. Acest designer însă le-a întrecut pe toate.

Organizația elvețiană Pro Infirmis a realizat o campanie socială prin care creativitatea și implicarea în cauzele nobile s-au contopit și au oferit mai mult decât se putea cere vreodată de la o mișcare de CSR. Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dezabilități, Pro Infirmis a realizat anumite manechine ce urmau a fi dispuse în diverse spații comerciale, modelate după corpurile a mai multor persoane cu dezabilități.

Premisa de la care s-a plecat în cadrul acestei campanii este că manechinele nu trebuie să fie perfecte, deoarece nimeni nu este perfect. Tocmai pentru a demonstra acest lucru, un designer profesionist s-a ocupat de crearea unor manechine inspirate din viața unor oameni care de cele mai multe ori sunt marginalizați și excluși din societate, doar din cauza că au anumite dizabilități.

Ceea ce a ieșit a fost mai presus de cuvinte. Oameni care și-au format un stil de viață caracterizat de respingere și de marginalizare, au putut acum să zâmbească și să se simtă mândri de ei înșiși, fără a se simți măcinați de sentimente de vinovăție. Bucură-te alături de ei și simte și tu că adevărata perfecțiune vine din interior, nu din aparențe fizice!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: ProInfirmisCH