Căzând în piscină, acest micuț a salvat viața a sute copii!

Capricioasa și instabila stihie a apelor este periculoasă nu doar pentru cei mici, ci și pentru maturi. Copiii care nu pot înota adesea se îneacă în lacuri și mări. În Statele Unite, un grup de cercetători a atras atenția asupra faptului că înecul este principala cauză de deces între copiii cu o vârstă mai mică de 5 ani, în 18 state americane. Mulți părinți pur și simplu nu reușesc să urmărească fiecare pas al micuților.

Pentru a feri copiii de acest pericol, un medic a creat a organizație scopul căreia este de a învăța copiii să înoate încă de la naștere. Această organizație a fost creată în anul 1966 iar în prezent ea deține documente care demonstrează că datorită acestor lecții de înot, cel puțin 788 de copiii s-au putut salva de la înec.

După câteva lecții, micuțul va fi în stare să se mențină la suprafața apei chiar dacă este îmbrăcat și încălțat. O demonstrație a abilităților care le deprind copiii în urma acestor lecții le poți urmări în acest filmuleț. Acest video va demonstra tuturor părinților că este foarte important ca micuții să fie învățați să înoate de la o vârstă cât mai fragedă.

Dacă ai găsit util acest filmuleț, atunci arată-l prietenilor și rudelor tale.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: InfantSwimming

Add Comment