Articole Populare

Căsnicia lor a durat 60 de ani. Ultimele cuvinte, pe care el le-a zis soției sale iubite, te vor emoționa până în adâncul sufletului.

Dragoste până la moarte — cine nu visează la așa ceva? Soții Floreen și Ed Hale sunt o dovadă indubitabilă a faptului că astfel de sentimente există. Ei au petrecut împreună 60 de ani nemaipomeniți și nici moartea nu a reușit să le separe destinele.

Floreen și Ed s-au cunoscut în 1952 și s-au îndrăgostit unul de altul, dansând primul lor vals. De la prima vedere un sentiment profund le-a atins inimile curate. Ed a înțeles îndată: ea sau niciuna!

Imgur/helovesmehelovesmemore

Floreen era în al nouălea cer de fericire, când iubitul ei a cerut-o în căsătorie. Spunând unul altuia „da”, tinerii presimțeau deja viața lungă și fericită, pe care o vor petrece împreună.

Imgur/helovesmehelovesmemore

Fiecare cuvânt din jurământul lor matrimonial soții l-au tratat cu multă responsabilitate, având grijă unul de altul „în boală și în sănătate”. Chiar și fraza „până moartea ne va despărți” a avut un sens propriu-zis în viața lor.

Imgur/helovesmehelovesmemore

La vârsta de 83 de ani Ed a fost dus de urgență la spital cu insuficiență renală acută. Peste câteva zile Floreen a suferit un infarct miocardic acut. Bătrâna a fost, de asemenea, dusă la spital, însă nu la clinica, în care se afla soțul ei.

Imgur/helovesmehelovesmemore

Ed a insistat să fie transferat în spitalul, în care se afla Floreen și, chiar mai mult, să fie internat în același salon cu ea. Medicii și rudele nu i-au putut refuza rugămintea. Până la urmă bătrânii soți au ajuns să fie iar împreună.

Astfel ei se puteau ține de mâini. Floreen deja simțea și înțelegea totul cu dificultate, însă prezența soțului său iubit a observat-o îndată. Peste câteva clipe ea a decedat, ținându-și întruna soțul de mâini. Iar peste două ore Ed, inspirând pentru ultima oară, a închis ochii pentru totdeauna.

Imgur/helovesmehelovesmemore

„Floreen, niciodată nu te voi părăsi. Ți-am promis atunci că nimeni și nimic din această lume nu mă va putea obliga să te părăsesc. Dacă vei pleca, voi veni după tine!” — acestea au fost ultimele cuvinte ale lui Ed. El nu avea idee cât de multă dreptate avea…

Imgur/helovesmehelovesmemore

Toți dorim ca cineva să ne iubească mai mult decât orice din lume, însă pentru aceasta trebuie mai întâi să învățăm să iubim dezinteresat.

Aveți grijă de persoanele voastre dragi!

.

Autor text: Perfect Media