Cândva mama l-a părăsit într-o cutie de încălțăminte. Acum însă el i-a făcut pe jurați să plângă…

Viața lui Emmanuel Kelly a început cu eveniment îngrozitor. El împreună cu fratele său a fost găsit într-o cutie de la încălțăminte. Și aceasta din cauza că Emmanuel s-a născut în Irak… Țara era cuprinsă de război și mama lor pur și simplu nu putea avea grijă de micuți. Și asta mai ales pentru că amândoi copiii erau invalizi…

Dar din fericire, băieții au extras un bilet norocos în viață. Ei au fost găsiți de un voluntar din Australia pe nume Moyra Kelly, care i-a luat pe copii cu ea. Copiii au crescut și au devenit personalități cunoscute. Fratele lui Emmanuel, Ahmed, a devenit înotător  și a reprezentat Australia la Paralimpiada din anul 2012. Emmanuel însă a decis că participe la varianta australiană a concursului de talente ”X-Factor”.

Acest tânăr a cântat piesa ”Imagine” a lui John Lennon atât de pătrunzător, încât jurații nu și-au putut stăpâni lacrimile. Într-adevăr, acest tânăr este foarte talentat. Astfel de oameni de oameni ne demonstrează încă o dată că indiferent cât de mult soarta nu ne-ar discrimina, oricum totul este în mâinile noastre.

Dacă și tu ai fost impresionat de interpretarea absolut uimitoare a acestui tânăr dezavantajat, atunci neapărat distribuie acest video pe Facebook prietenilor tăi.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: DrReaps

Add Comment