Articole Populare

Când se implică un profesionist, femeile înfloresc imediat. Doar privește rezultatul!

Emily London Miller este foarte talentată. Ea realizează portrete extraordinare ale femeilor și este o mică zână. De ce? Pentru că ajută fiecare model, fără excepții, să se simtă formidabilă, utilizând aparatul său foto, hainele potrivite și un machiaj remarcant.

Emily are pentru fiecare femeie, cu care colaborează, o abordare specială. Ea le ajută să iasă în evidență și practic să strălucească în fața aparatului foto, indiferent de profesia lor: antrenoare de fitness, casnică sau o doamnă de afaceri cu multă experiență. Cum n-ar fi, o respectăm mult pe această fotografă cu literă mare. Iar rezultatele muncii sale le puteți vedea mai jos. Genial, nu-i așa?

Secretul lui Emily este destul de simplu: ea vede sufletul persoanei, care se află de cealaltă parte a aparatului foto.

Este exact ce trebuie să simtă fiecare femeie măcar o dată în viață; să se simtă atât de fermecătoare cel puțin pentru o zi” — spune Stephanie, mamă a doi copii, despre experiența sa de nedescris.

Când priveam aceste fotografii, parcă mă vedeam pentru prima dată în viață. Un cadou neprețuit!” — nu-și ascunde emoțiile Alex (26 ani).

Nu pot exprima prin cuvinte cu câtă dragoste și talent abordează Emily fiecare femeie, cu care colaborează” — spune cu sinceritate Sandy (antrenoare de fitness).

În sfârșit cineva mi-a scos în evidență acele însușiri, pe care eu vroiam să le arăt lumii” — mărturisește Ronnie (66 ani), mamă fericită a trei copii și bunică a cinci nepoți.

Brusc am devenit femeia, care s-a văzut atât de minunată, elegantă și senzuală… Ceea ce am văzut m-a făcut să plâng” — accentuează Emily (29 ani).

După metamorfoza magică, aceste femei arată la fel de bine ca vedetele de la Hollywood. Doar priviți-le ochii, parcă au început din nou să strălucească. În gândul meu îi strâng mâna lui Emily London Miller — ea ajută fiecare femeie să aibă încredere în sine.

Recunoaște, ai rămas impresionat de aceste portrete grandioase ale unor femei obișnuite? Acesta este un motiv pentru distribuirea acestor fotografii geniale!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Emily London Portraits