El a început să-și desfacă mașina, dar nici prin gând să-i treacă că va descoperi asta!

Albinele sunt, cu certitudine, niște creaturi foarte folositoare omului. Aproximativ o treime din toate produsele vegetale pe care le întrebuințăm în alimentație, sunt polenizate cu ajutorul albinelor. Dar uneori ele ne pot da mari dureri de cap și anume despre aceasta este video-ul de mai jos.

Personajul principal al acestui video a hotărât să-și renoveze mașina, care mult timp a stat fără lucru. Pentru aceasta el a pornit-o și a mers câțiva kilometri, pentru a înțelege ce anume e defect în mașina sa. După aceasta i s-a părut că ceva nu e bine cu corpul automobilului. El a dat o placă la o parte și a descoperit acolo… un roi de albine!

Într-un final s-a adeverit că insectele au pătruns acolo printr-o crăpătură cauzată de eroziune. Ne grăbim să vă asigurăm că nicio albină nu a avut de suferit. Posesorul automobilul a chemat o echipă specială care a înlăturat albinele și le-a dus la o nouă casă. Credem că această întâmplare încă mult timp va fi ținută minte de stăpânul automobilului. E drept, acest video nu ne spune ce s-a întâmplat cu mierea.

Ți-a plăcut această întâmplare neobișnuită? Dacă da, atunci fă un share pe Facebook. Povestește-ne în comentarii propriile întâmplări cu albinele.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Hive Pirate

Add Comment