Când el a început să cânte, spectatorii și jurații au uitat cum se respiră… Un timbru vocal inedit!

Eroul acestui video este un tânăr de 28 de ani pe nume Senak. Senak nu s-a născut într-o familie bogată și tot ceea ce are el la moment este exclusiv rezultatul muncii proprii. El afirmă că totul în viață trebuie să faci singur și că nu trebuie să te dai niciodată bătut, ci să mergi întotdeauna până la capăt, cât de greu nu ar fi asta. ”Nimic nu este pierdut până nu ai câștigat”, afirmă acest tânăr.

Senak a venit la concursul X-Factor cu dorința de a învinge. El nu are studii muzicale, însă posedă o mare dragoste pentru muzică. Ca orice artist sărac, Senak cântă la nunți și în karaoke-baruri. Până a veni la X-Factor el a participat la mai multe concursuri muzicale, dar de fiecare dată fără succes. Însă acum Senak este hotărât să învingă și pentru asta el și-a ales un drum deloc ușor.

Astfel, pentru concurs Senak a compus o piesă proprie. Un act foarte curajos reieșind din faptul că el nu are studii muzicale. Și iată că a venit momentul adevărului. Va putea impresiona Senak spectatorii și juriul sau nu? Privește acest video pentru a afla răspunsul!

Dacă ți-a plăcut această piesă uimitoare în această interpretare magnifică, neapărat distribuie acest video prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Х-Фактор

Add Comment