Când câinele și-a mușcat de mână stăpâna care dormea, aceasta a rămas șocată. Dar câteva secunde mai târziu a înțeles de fapt ce se întâmpla…

Iulia Buchin, mamă fericită a doi copii, originară din Ucraina, locuiește în apropiere de Kiev. Iubește câinii și nu-și poate imagina viața fără aceste creaturi. A reușit să-și transforme casa într-un refugiu pentru maidanezi. Femeia le asigură un acoperiș pentru a se recupera și până reușește să le găsească noi proprietari.

Dintre toți ieșea în evidență un rottweiler pe nume Kira. Când Iulia a găsit-o acu 4 ani, Kira era aproape oarbă și bolnavă, fiindcă mâncase otravă de șobolani. Nu era sigur dacă cățelușa se va însănătoși, cu toate astea Iulia a încercat tot posibilul pentru a o salva. În ciuda unor limitări și experiențe urâte din trecut, Kira a supraviețuit și este un cățel iubitor și jucăuș, gata să-și protejeze familia de orice primejdie. Kira a avut ocazia să-și arate instinctele sale de supraviețuire și curaj.

Într-o noapte Iulia s-a trezit de la o durere ascuțită în mână. În întuneric i-a luat câteva momente până să-și de-a seama ce s-a întâmplat. Când a privit în jos a rămas surprinsă să vadă dinții lui Kira înfipți în mâna sa. Peste câteva secunde a înțeles de ce a procedat astfel acea creatură grijulie. O trec fiorii când își aduce aminte.

Iulia a simțit miros de fum în timp ce casa ei ardea în flăcări. Ea a sărit rapid din pat, și-a trezit copiii și i-a scos afară. Femeia a reușit să-și adune cele mai importante acte și să lase liberi câinii, iar Kira era mereu pe urmele ei.

Youtube/ТСН

Panicați, cățeii nu găseau drumul spre ieșire. Iulia a văzut-o pe Kira intrând cu capul în flăcări, iar peste câteva minute a adus un câine afară. În final Kira a ajutat toți cățeii rătăciți să iasă din casa înflăcărată.

Youtube/ТСН

Când au sosit pompierii Iulia cu familia sa și împreună cu cei 10 căței erau în siguranță afară. Dar Iulia era îngrijorată pentru Kira, care suferise niște arsuri și o chinuiau durerile. Pentru o perioadă ei au mers să stea la rude și acolo Iulia a fost în stare să-i acorde îngrijirea potrivită.

Youtube/ТСН

Datorită acestui eveniment Kira a devenit un adevărat erou. Povestea lor a fost difuzată pe posturile TV locale. Iar peste un timp Iulia și familia sa a început să primească ajutor din toată țara: mâncare, haine, atât pentru ei cât și pentru căței, și de asemenea ajutor financiar.

Acest video este în limba ucraineană, dar merită vizionat pentru a vedea spiritul frumos al lui Kira:

Sigur Kira este o creatură deosebită. Dacă nu ar fi fost ea, cine știe ce tragedie putea avea loc în acea noapte. În schimb ea și-a urmat nasul și inima sa și a reușit astfel să câștige inimi din întreaga lume.

 

Autor text: Perfect Media.

Sursa: www.hefty.co

Add Comment