Articole Populare

Când acești trei copii talentați au ieșit pe scenă, juriul habar nu avea ce îi așteaptă!

Deseori un copil talentat prezintă o priveliște mult mai plăcută ochiului decât un matur înzestrat. Copilul încă nu a reușit să absoarbă în sine autosuficiența și fudulia colegilor mai în vârstă. Inima îți cântă atunci când vezi un copil înaripat de dragostea pentru creație. Însă în cazul nostru avem pe scenă nu un singur copil înzestrat și nici măcar doi, ci chiar trei puști cu abilități muzicale neobișnuite.

Acești copiii și-a propus să cânte nu o piesă simplă, ci legendara ”Sous le Ciel de Paris”, un cântec care pentru vecie va fi asociat cu vocea irepetabilei Edith Piaf. Desigur, copiii încă nu au ajuns la nivelul marei interprete, dar deja acum ei prezintă un potențial enorm, suficient pentru a impresiona juriul.

Trebuie să menționăm conlucrarea perfectă a acestor trei copii. Desigur, putem acorda toate onorurile oamenilor care i-au format pe acești puști, însă pentru o prestație atât de excelentă, trebuie să o recunoaștem, a fost nevoie și de un mare efort din partea copiilor. Acești trei copii merită toată apreciarea și laudele noastre!

Dacă și tu ai fost impresionat de talentul acestor copii, atunci nu ezita să distribui acest video rudelor și prietenilor pe Facebook. Dar copiii tăi pot face ceva similar?

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Irina Anisimova