Câinele a tremurat de frică până în momentul în care un motan negru s-a apropiat de cușca sa. Deodată animalul s-a liniștit!

În clinica veterinară „Klyk+” („Colț+”) din orașul rusesc Perm locuiește motanul Lucifer. Mai exact, aceasta nu este pur și simplu casa lui, ci și locul lui de muncă. Angajații clinicii spun că acest motan negru și chipeș este membrul echipei lor, deoarece munca lui este foarte importantă.

Frumosul Lucifer a ajuns la clinică cu coloana vertebrală fracturată — lăbuțele lui posterioare erau paralizate. El știe de minune cum te poți simți atunci când ești neajutorat, părăsit și osândit.

Probabil din această cauză, din momentul, în care a început să se deplaseze utilizând doar lăbuțele din spate, el a vrut să socializeze. Într-o zi angajații clinicii au observat că, ajungând lângă un alt animal bolnav, Lucifer s-a așezat lângă el și a început să mârâie zgomotos. Aparent el încerca să calmeze astfel pacientul.

Veterinarii afirmă că atunci când motanul se află prin apropiere, celelalte animale se simt mai relaxate și se liniștesc. Angajații clinicii au făcut câteva poze, care arată cum lucrează Lucifer. Acești câini nu s-au putut liniști până în momentul, în care specialistul pufos s-a apropiat de cușca lor.

Pe lângă acestea, motanul negru a devenit donatorul onorific al clinicii: sângele lui a salvat deja câteva vieți.

Și, desigur, este imposibil să nu recunoaștem că Lucifer este foarte arătos. Ochii lui mari și verzi sunt fermecători, iar blănița lui neagră strălucește. Angajații clinicii au creat pentru Lucifer un blog pe site-ul lor oficial și în rețelele de socializare. Și în scurt timp motanul negru a devenit faimos în întreaga lume. În prezent el se filmează chiar și în spoturi publicitare.

În momentele dificile noi toți avem nevoie de atenția, susținerea și căldura altora. Și uneori animalele înțeleg acest lucru mai bine decât oamenii.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Bored PandaLittle Things

Add Comment