Cade la pământ după fiecare cursă. Când am aflat adevărul am rămas profund emoționat…

Autodeterminarea acestei fete este uimitoare! Ea leșină la finalul fiecărei curse la care participă. De ce? Află și tu despre ce este vorba.

Aceasta este povestea lui Kayla Montgomery, o adolescentă care suferă de scleroză multiplă, dar care își sfidează condițiile de sănătate într-un mod incredibil. Tânăra este una dintre alergătoarele de top din țară pe distanțe lungi. Ea luptă cu scleroza multiplă (SM) și acest lucru îi fac cursele cu mult mai dificile. Ultimele ei rezultate obținute în timp ce se lupta pe pista de alergare ca să ajungă printre primele finaliste sunt incredibile, chiar dacă acest lucru înseamnă de fiecare dată, aceeași căzătură la linia de sosire în brațele antrenorului ei.

În conformitate cu definiția dată de Societatea Național de Scleroză Multiplă (SNSM) din SUA, SM “este o boală autoimună imprevizibilă, care afectează activitatea sistemul nervos central, ceea ce deseori perturbă fluxul de informații spre creier, și între creier și corp”. Pe site-ul SNSM se găsesc simptomele comune ale SM, cum ar fi: oboseală, dificultăți de mers, amorțeală/durere la nivelul membrelor și spasmele musculare. Deși nu există nici un tratament cunoscut pentru scleroza multiplă, acum sunt disponibile medicamente și terapii pentru cei care suferă de această boală, cu scopul de a ameliora simptomele și de a își îmbunătăți calitatea vieții.

Având în vedere impactul negativ din cauza simptomelor SM asupra mușchilor și a coordonării fizice în timpul unei curse, performanțele Kaylei sunt cu adevărat miraculoase. Ea servește drept inspirație pentru toți cei care se simt limitați în activități din cauza bolii, demonstrând că visele sunt realizabile, indiferent de ocupația pe care o alegi.

Ce părere aveți despre povestea ei?  Partajați această istorioară cu prietenii și familia dacă v-a impresionat personalitatea ei.

.

Autor: Perfect Media

Add Comment