Articole Populare

Bunăstarea dumneavoastră depinde anume de pisici! Nu vă mirați, acesta este adevărul!

Majoritatea oamenilor au doar sentimente pozitive pentru pisici. Însă unii simt pentru ele o ostilitate deschisă: pisicile îi irită și enervează, iar uneori aceste pufoșenii minunate le provoacă chiar ură. Aceste persoane pot spune: „Aici nu este nimic extraordinar! Este doar treaba mea — să le iubesc sau nu!” Probabil, acesta este adevărul. Însă o asemenea atitudine față de pisici este un motiv serios pentru reflectare.

3

Pisicile au o abilitate unică

Pisica a fost domesticită de om cu mii de ani în urmă. Cel mai important motiv de a o avea acasă nu este vânarea șoarecilor și șobolanilor, ci faptul că pisicile au o bioenergetică specială. Ele se pot acomoda cu biocâmpul înconjurător, influențându-l printr-un fel de rezonanță și astfel corectându-l, iar în unele cazuri chiar reabilitându-l complet.

Și povestirile stăpânilor acestor pufoșenii despre dispariția oricărui tip de durere sau normalizarea tensiunii arteriale după comunicarea cu animalele lor de companie nu sunt prostii. Orice „stricăciune” din organismul nostru se manifestă printr-o denaturare a aurei energetice. Simțind acest lucru, pisicile încearcă să corecteze dezechilibrul respectiv.

8

Abilitățile reprezentaților familiei feline nu se sfârșesc aici. Pisicile sunt un fel de indicator al bunăstării omului. Dacă în viața noastră totul este bine, atunci și pisica se comportă liniștit, doarme mult, mănâncă și se spală.

9

Când în viața noastră au loc necazuri, animalul de companie este nervos fără motiv, mănâncă puțin și încetează să aibă grijă de propria sa igienă. Pisicile sunt deosebit de sensibile față de certurile familiale și cel mai interesant este faptul că ele trec de partea persoanei, care este mai puțin vinovată în ceartă. Spre exemplu, dacă v-ați pedepsit copilul pe nedrept, pisica va veni să-l liniștească și să-i restabilească echilibrul sufletesc.

10

Cum sunt interconectați pisica și omul?

Legătura dintre pisici și oameni nu este unilaterală — nu numai ele ne simt, ci și noi pe ele. De aceea, sunt atât de puține persoanele indiferente față de pisici — există fie antipatie, fie simpatie. Fiți de acord, pisicile sunt deseori urâte de oamenii răi și nefericiți, precum și de copiii, care sunt supuși violenței domestice.

11

Însă un lucru putem să-l declarăm cu îndrăzneală: persoanele, a căror aură este grav afectată, simt doar emoții negative pentru pisici. Asemenea oameni trebuie să reflecteze despre cum să-și modifice viața astfel încât aceasta să devină fericită și luminoasă. Și atunci aceste pufoșenii îi vor bucura și înduioșa.

14

Vă propunem să urmăriți și VIDEO de mai jos:

.

Autor text: Perfect Media