Articole Populare

Bătrânii din azil luau masa, când dintr-o dată a început să cânte ”Macarena”. Ceea ce a urmat este absolut fantastic!

Ca în oricare azil pentru bătrâni, prânzul oferă posibilitatea de a aduna toți bătrânii într-o singură încăpere. Dacă ar fi la fel de energici ca în copilărie, cu siguranță geamurilor încăperii s-ar sparge din cauza strigătelor și vorbirii cu glas tare. Însă după 70 de ani nu mai ai multe puteri, de aceea în încăperea în care acești bătrâni luau masa de atâta liniște putea fi auzită și albina care zbura pe afară.

Însă lucrătorii azilului s-au gândit că nu este bine ca bătrânii să se afle mereu în liniște, mai ales că doar o dată în zi ei se adună toți la un loc pentru a lua prânzul, pentru că micul dejun și cina fiecare o ia la ora pe care consideră necesară. De aceea ei s-au gândit să facă ceva special…

La ora obișnuită bătrânii s-au adunat să ia masa. Aceasta ca de obicei a început să decurgă în tăcere, de parcă oamenilor le era frică de propria voce. Însă dintr-o dată s-a pornit muzica și bătrânii au putut auzi o piesă din timpul în care trupul lor li se supunea în totalitate. Cu toate acestea, energia piesei ”Macarena” nu i-a putut lăsa așezați pe scaune și bătrânii au început să danseze ca în tinerețe!

Dacă ți-a plăcut acest video, nu ezita să-l distribui prietenilor tăi pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Edel McDaid