Bărbatul a pornit camera și a înregistrat ceea ce s-a ferit de ochii oamenilor milioane de ani la rând…

Recent pe internet au apărut niște imagini spectaculoase. Un bărbat din Boise, Idaho a filmat pe camera sa un dinozaur zburător.

Marea pasăre-reptilă a fost obiectul unor discuții aprige online. Anvergura aripilor acestei păsări este imensă și ciocul ca de pelican, atrag atenția oricui.

În clipul prezentat la sfârșitul articolului, puteți vedea această masivă reptilă preistorică plutind în aer. Când internauții au văzut aceste imagini, majoritatea au strigat: “minciună!” Unii au argumentat că Pterosaurul nu e nimic mai mult decât un model controlat prin stație.

Unul dintre utilizatori a pus la îndoială faptul că această creatură poate fi controlată de om. Și a scris în comentarii: “Este evident că această creatură își gestionează propriile aripi. Există chiar și o poză în care soldații din Războiul Civil au la picioarele lor un Pterodactil împușcat tot de ei.”

Chiar și fotografia din 1800 a devenit un obiect de discuții aprinse. În imagine sunt vizibili soldații și la picioarele lor un Pterosaur mort. Însă la scurt timp însăși fotograful a recunoscut că este un montaj excelent. Au aranjat o bucată mare de material în așa fel încât să creeze iluzia unei imense ființe.

Pentru prima dată această fotografie a apărut în revista “Crezi sau nu”, care se publica la mijlocul sec.XX. Se presupune că imaginea ar fi fost făcută în Vicksburg, Mississippi, în 1864. Orice ar fi, mulți experți nu se îndoiesc în autenticitatea pozei, însă dinosaurul cu siguranță este artificial.

Scepticii s-au bazat pe faptul că acea creatură din poză avea aripile prea ascuțite pentru a fi un Pterodactil. “Nu contează când a fost făcută poza. Este clar că soldații reprezentați sunt din perioada Războiului Civil, deoarece poartă uniforma și armele specifice perioadei. Chiar dacă poza a fost făcută mult mai târziu, trebuie să recunoaștem că au realizat un fals perfect.”

Ce părere aveți despre acest video?

Dacă va plăcut articolul, distribuiți-l online prietenilor.

 

Autor text: Perfect Media.

Add Comment