Bărbații adoră la nebunie acest video. Însă femeile mai bine nu ar trebui să vadă asta!

Femeile întotdeauna au avut felul lor de a fi. Acest fel de a fi este caracterizat printr-o emoționalitate excesivă și prin abilitatea și talentul (un dar divin?) de a vorbi mult și în multe cazuri, alături de subiectul discuției. Acest fapt îi scoate din fire pe bărbați, dar ce să faci, vorba bătrânilor, e mai bine cu rău decât fără rău.

Desigur, unii ar spune că aceasta este doar un stereotip legat de femei. Adevăr sau nu, totuși trebuie să constatăm că este un stereotip care își merită dreptul la existență. Cel puțin, de dragul amuzamentului.

Polițistul din imagine oprește o mașină suspectă. Șoferul este rugat să deschidă portbagajul din care iese o femeie legată la gură și mâini. Femeia încearcă isteric să explice ceva polițistului. Omul legii vrea să ia atitudine față de această infracțiune și are intenția de a pedepsi bărbatul. Însă pentru că avalanșa năprasnică de cuvinte a femeii nu se oprește pentru nici o clipă, polițistul înțelegător ia decizia să ierte șoferul suferind și chiar îl ajută să o bage pe soție la loc în portbagaj, acolo unde îi este locul. 🙂 O istorie care nu poate să nu amuze!

Ți-a plăcut acest filmuleț? Dacă da, distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: володя квасов

Add Comment