Băiatul de 13 ani a fost încredințat acestei femei de către părinții săi adoptivi. Acesta a fost doar începutul coșmarului…

Povestea vieții lui Dmitrii Stuart pare a fi mai curând un vis urât decât un adevăr. Copil fiind, băiatul a fost adoptat din Rusia de o familie americană, Bill și Victoria. La început părinții adoptivi erau încântați de copilul lor, dar în curând totul s-a schimbat…

Peste câțiva ani după ce au adoptat copilul, această familie s-a mutat în Scoția. Acolo Victoria primește o noutate specială: ea era în așteptarea propriului primului copil. După venirea pe lume a copilului lor, ei nu o singură dată au regretat că au înfiat acest copil, dintr-o țară absolut străină lor…

Câteodată Dmitrii o primea zdravăn de la părinții săi adoptivi. „Îmi era foarte greu să mă aflu în acea casă, fiindcă mama își trata copilul mult mai bine ”  – își aducea aminte Dmitrii, la o vârstă conștientă.

Adesea Victoria îi spunea lui Dmitrii în ochi: „A fost greșeala noastră, nu trebuia să te fi adoptat.” Băiatului îi era greu să asculte ce îi spuneau părinții adoptivi.

Mai târziu Bill și Victoria au decis să dea copilul unei femei pe care nici măcar nu o cunoșteau. Ei au găsit un anunț pe internet, precum o oarecare Nicoly Ison este gata să primească băiatul. Acei părinți neglijenți au urcat copilul în avion și l-au trimis în SUA înapoi, fără să se intereseze cine este femeia care îi va fi mamă.

S-a dovedit mai târziu că acea Nicoly Ison a fost condamnată mai demult pentru pedofilie și era în căutarea unei victime pe rețelele de socializare. Asistența socială din Scoția nici nu a observat acest caz…

Dmitrii povestea cum noua lui mamă nu-l lăsa să meargă la școală și chiar îi cumpăra țigări. Din fericire, un vecin necunoscut a suspectat ceva straniu și a atenționat autoritățile vizavi de cazul lui Dmitrii. Societatea a aflat despre acest caz și Dmitrii a fost încredințat altei familii.

Doar din a treia oară i-a surâs norocul. Acum Dmitrii are 20 de ani și lucrează într-o companie de succes și este satisfăcut de viața sa. Băiatul curajos a decis să facă cunoscut coșmarul său prin intermediul internetului. Astfel a avut posibilitatea de a avertiza pe alții despre experiența sa proastă. „Copiii – nu sunt un obiect care poate fi vândut primului venit” – scrie Dmitrii.

Din cauza încercărilor la care a fost supus acest băiat, povestea lui a impresionat toată redacția noastră. Sperăm într-un viitor perfect pentru Dmitrii și că lui nu-i va veni niciodată ideea de a-și da copiii în grija străinilor.

Te rog, împărtășește povestea, ca să cunoască și alții ce se întâmplă în lume.

 

Autor text: Perfect Media

Add Comment