Articole Populare

Băiatul are o voce superbă, însă când începe fetița să cânte iată ce se întâmplă în public!

Probabil aceasta este cea mai frumoasă interpretare a piesei You Raise Me Up, cântată de doi copii, un băiat de 10 ani și o fetiță de doar 7 ani. Băiatul a început să cânte, uimind publicul cu vocea sa, însă atunci când fata a deschis gura și a început să acompanieze băiatul, publicul a intrat în delir.

Incredibil ce voce are fetița aceasta! Publicul începe să aplaude pur instinctual, iar unele persoane din public pur și simplu izbucnesc în plâns. Publicul a rămas uimit de cât de frumos pot cânta și cât de talentați sunt acești copii.

Pe lângă talentul și vocea perfectă, acești doi micuți au și o prezență scenică de excepție. Gesticulează atât de frumos și joacă un rol excepțional. Interpretarea este extraordinară, iar publicul este cu adevărat înnebunit atunci când cei doi intră în duet.

Este greu să te abții din plâns atunci când vezi așa bijuterii urcând pe scenă și interpretând o piesă atât de grea cu un tril de neimaginat. Iată că acești copii pot întrece orice standarde și pot ridica săli cu sute de mii de spectatori în picioare. BRAVO!

Sursa: Perfect Ask