Bachata – Nu știu de dans, dar de la această fată cu siguranță nu îți vei putea rupe privirea!

Cine a spus că dansul este doar o mișcare a corpului în ritmul muzicii, probabil nu înțelege nimic în dans ori nu a dansat niciodată în viața sa! Dansul nu este doar o simplă mișcare a trupului, el este o o dispoziție a sufletului care se exteriorizează prin mișcările corpului. De aceea mai înainte de a vorbi despre ceea ce este dansul în sine este cazul de vorbit despre ceea ce se petrece în sufletul dansatorului!

Iar judecând după dansatorii de bachata, putem spune despre ei cu o mare doză de precizie că aceștia au un suflet îndrăgostit, pătimaș, fierbinte și plin de pasiune!

Bachata s-a născut în anii `60 ai secolului trecut în Republica Dominicană. De aici dansul s-a răspândit în toată America Latină, după care în toată lumea! Astfel, dacă doi îndrăgostiți vor să arate că se iubesc cu putere, ei aleg să danseze împreună anume bachata.

Doar privește cât de frumos dansează bachata acești doi îndrăgostiți! Eu nu sunt simpli parteneri de dans, ci soț și soție, care au integrat în dansul lor chiar și un sărut! În care dans îți mai poți săruta liber partenerul de dans?

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Ара джан

Add Comment