Avea doar 19 ani. Părinții tânărului decedat doresc ca această întâmplare să devină o lecție pentru toți.

Avea doar 19 ani! Connor Eckhardt ducea o viață, la care poți doar să visezi! Sport, prieteni, o familie iubitoare. Aparent, întreaga lume era la picioarele lui.

Părinții și cele două surioare îl adorau pe Connor. Ei petreceau mult timp împreună.

1

2

Însă totul s-a ruinat într-o singură zi. Din cauza unui pas greșit.

Mergând la o petrecere, Connor a încercat „spice” — un amestec de substanțe narcotice, care conține marijuana sintetică și se vinde în ambalaje strălucitoare, fiind prezentat ca dulciuri sau substanțe aromatizante. Lăsându-se convins de prietenii săi, tânărul a încercat împreună cu ei spice-ul, fără să știe că componentele acestuia vor fi o otravă fatală pentru el.

3

Connor a intrat în comă. Iar peste patru zile medicii au diagnosticat moartea lui cerebrală.

4

Părinții cu inima zdrobită de durere și-au luat rămas-bun de la fiul lor și au hotărât să-l deconecteze de la aparatele de susținere vitală.

5

Familia a înregistrat amănunțit toate cele întâmplate, având un singur scop: ei doresc ca tragedia fiului lor să devină o lecție pentru toți. În mod oficial, marijuana sintetică este interzisă în majoritatea țărilor lumii, inclusiv SUA, însă producătorii de droguri continuă să inventeze formule, compoziții și denumiri noi, cu ajutorul cărora pot ocoli interdicțiile și vinde amestecurile semilegal pe Internet.

6

Părinții lui Connor cer de la autorități implementarea unor măsuri stricte. Ei sunt siguri că fiul lor ar fi fost acum viu, dacă spice-urile nu ar fi vândute pe Internet, practic fără ascunzișuri.

Chiar dacă Connor nu mai poate fi salvat, istoria lui îi poate ajuta pe mulți să evite săvârșirea unei greșeli teribile.

7

Distribuie această istorie altora. Probabil astfel vei putea salva viața cuiva!

.

Autor text: Perfect Media

Add Comment