Au scos instrumentele de pe fundal pentru a capta vocea lui Freddie. Mă trec fiorii…

Pentru a observa uneori anumite legende este necesar să faci tot posibilul să le conservi munca și operele de artă. În acest caz a fost o idee absolut genială să scoți din peisaj negativul și toate instrumentele pentru a-l auzi pe Freddie Mercury în adevărata splendoare.

A cântat live, așa cum mereu o făcea și a arătat întregii lumi încă odată că este o adevărată legendă a muzicii rock. A fost cea mai frumoasă și probabil una din cele mai cunoscute piese cântate de el vreodată, celebra piesă “We are the Champions”.

Așa cum l-am auzit aici pe legendarul Freddie, mai rar l-am auzit și cred că noi toți nu am avut parte de momente atât de curate cu Freddie, momente în care poți savura fiecare notă și fiecare sunet, exact așa cum era el.

Ascultă și tu ce a ieșit! Eu am fost uimit încă de la început și probabil că aceasta va fi și reacția pe care o veți simți voi. Este absolut incredibil ceea ce veți auzi aici. Nu știm exact a cui a fost ideea, însă a fost absolut genială, de a izola vocea legendarului rock-er. Privește!

 

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Playback.fm

Add Comment