Au privit în depărtare și se părea că aud un sunet disperat. Ceea ce au descoperit când s-au apropiat a fost incredibil.

Au văzut mișcare în depărtare și se părea că ceva nu este în regulă. Au decis să se apropie și să vadă despre ce este vorba. Se părea că este un animal care se chinuie să se ridice de jos, așa încât au crezut că este vorba de un animal rănit. Au ajuns la fața locului și au văzut despre ce animal era vorba și cu ce situație se confruntă.

Era vorba despre o iapă care căzuse și era în imposibilitate de a se ridica. Au început să filmeze totul și în scurt timp situația a revenit la normal. Iată cât de mult a contat în toată această întâmplare un simplu mânz. Acesta zburda pe lângă mama lui aflată la pământ, iar când iapa a văzut că oamenii se apropie, probabil a considerat că mânzul ei este în pericol.

Privește cum s-a ridicat!  Intervenția oamenilor a salvat practic acest căluț chiar dacă ei nu au făcut nimic pentru a ajuta la ridicarea sa pe picioare. Simpla prezența a ajutat enorm de mult iapa, în mod indirect.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: RSPCA

Add Comment