Au făcut această poză înainte să meargă la război. Vei rămâne uimit, când vei afla ce s-a întâmplat peste 50 de ani!

50 de ani… O jumătate de secol… Două generații… Numai parcurgând o astfel de perioadă, poți înțelege cât timp s-a scurs în realitate. Dar pentru unii acest timp reprezintă o viață întreagă! Iar unii reușesc în toți acești ani… să nu se vadă! Este cazul lui Bobby Falk (71 ani), Denis Puleo (69 ani), Thomas Hanks (69 ani) și Bob DeVenezia (69 ani).

Ei au făcut această fotografie pe plajă în anul 1966, exact înainte de a pleca la Războiul din Vietnam. Băieții și-au făcut serviciul militar în diferite puncte fierbinți și, când s-au întors acasă, nici unul nu știa dacă ceilalți au rămas în viață. Viața continua și ca amintire le rămânea doar această fotografie veche.

%image_alt%

În acești 50 de ani multe lucruri s-au întâmplat în viața acestor bărbați. Toți s-au căsătorit, au devenit tați și bunici, iar apoi s-au pensionat. Și oare când să-ți amintești de tinerețe dacă nu în timpul concediului binemeritat? Mai ales când mereu dai cu ochii de această fotografie de pe plajă.

Vechii prieteni s-au găsit foarte repede cu ajutorul Internetului și rețelelor de socializare. Din fericire, toți erau în viață și plini de sănătate. Peste 50 de ani ei au decis să se reîntâlnească și să refacă trecutul.

Veteranii au sosit pe aceeași plajă, au făcut rost de o scândură de surfing, s-au aranjat în aceleași poziții ca pe prima poză și au încercat să exprime aceleași sentimente! „A fost una dintre cele mai bune zile din viața mea” — a spus Tom. Ei au stat pe plajă și au povestit istorioare vechi și noi până la orele târzii ale nopții.

%image_alt%

Fii de acord, este minunat să-ți întâlnești prietenii după atâția ani și într-o astfel de atmosferă. Să realizezi o fotografie similară și să te gândești din când în când la câte s-au schimbat în toți acești 50 de ani!

Distribuie această istorie prietenilor tăi. Este posibil ca între ei să existe oameni, care-și caută prietenii. Fie ca acest articol să devină încă un stimul pentru ei!

 

Autor text: Perfect Media

Add Comment