A fost rugată să apară în fața publicului. Dar ceea ce a făcut i-a șocat pe toți!

Această ființă m-a lăsat fără cuvinte. În primele zece secunde de când am dat play a trebuit să opresc clip-ul să pot să-mi trag răsuflarea. Nu se poate așa ceva! Refuz să cred că am văzut așa ceva. Tipa a intrat în scenă cu o coardă și a început să se învârtă, aruncând într-o parte și în alta acea coardă. Nu mă așteptam nicio secundă măcar la ceea ce avea să urmeze.

A prins coarda într-un final de ambele capete și a început să sară. Doamne ferește! Modul în care sare coarda această fată m-a șocat. Viteza cu care se mișcă și mișcările pe care le face, alături de sincronizarea pe muzică și pe ritm sunt absolut uluitoare. În momentul în care sare coarda cu mâinile la spate trebuie neapărat să te oprești un pic pentru că simți că deja e prea mult.

Am dat o pauză la clip și m-am liniștit, neputând să-mi imaginez cum și ce face această fată pe scenă. Incredibil așa ceva! Privește în ce mod reușește să sară coarda această fată! Când implică și bărbații aceia și mingea în spectacol deja totul capătă alte cote.

Privește!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: bognár keve

Add Comment