Au adoptat o fetiță orfană, iar apoi au aflat taina șocantă a identității sale…

Lisa și Gene Lumpkins duceau o viață bună și asigurată din punct de vedere financiar. Ei aveau doi copii frumoși, dar înțelegeau că le lipsește ceva. Atunci acest cuplu din Georgetown, Kentucky, au hotărât să-și schimbe stilul de viață confortabil și mașinile luxoase, adoptând patru copii orfani din China — copii cu nevoi speciale.

Unul dintre copiii adoptați de Lisa și Gene este Aubrey. Pe lângă faptul că suferă de paralizie cerebrală, ea a fost neglijată și abuzată de mama sa biologică. La un moment dat, aceasta a încercat chiar să o omoare prin sufocare. Dar acum, făcând parte dintr-o familie iubitoare, Aubrey nu putea fi mai fericită — însă povestea ei a luat o întorsătură neașteptată.

Odată, o prietenă de-a Lisei, voluntară la un orfelinat, a postat fotografia unei fetițe orfane pe Facebook. Lisa a observat că micuța din poză îi pare cutremurător de cunoscută. Ea nu a reușit să găsească deosebirile dintre fetița necunoscută de pe Facebook și fiica sa adoptivă. Însă îndată ce a postat poza fetiței pe pagina sa de Facebook, chiar și prietenii, și familia au afirmat că micuțele seamănă.

Intuind că aici se ascunde ceva mai mult, Lisa a decis să plătească un test ADN și le-a trimis proba biologică a lui Aubrey. Nimic nu-i putea pregăti pentru ceea ce au aflat apoi…

%image_alt%

GoFundMe

Lisa și Gene Lumpkins duceau o viață confortabilă în Georgetown, Kentucky, împreună cu cei doi copii ai lor.

Dar după un timp, cuplul a înțeles că le lipsește ceva.

%image_alt%

GoFundMe

Lisa și Gene au hotărât să facă o schimbare în viața lor confortabilă și plină de mașini luxoase, adoptând patru copii cu nevoi speciale din China.

%image_alt%

GoFundMe

Unul dintre acești copii este Aubrey. Ea suferă de paralizie cerebrală și, pe lângă aceasta, micuța a fost neglijată și abuzată de mama sa biologică.

În prezent, Aubrey este fericită și iubită.

%image_alt%

GoFundMe

Într-o zi, o prietenă de-a Lisei, care este și voluntară la un orfelinat, a postat poza unei fetițe orfane pe Facebook. Micuța avea nevoie de o casă.

Lisa a observat că această fetiță seamănă cutremurător de mult cu Aubrey, fiica sa adoptivă.

%image_alt%

GoFundMe

Lisa a decis să plătească un test ADN pentru ambele fetițe. Când rezultatele au fost gata, ea a obținut răspunsul, pe care-l căuta.

Aubrey nu era singurul copil.

Fetița din poză era sora ei!

sis-600x600

GoFundMe

Familia Lumpkin a descoperit că sora lui Aubrey, Avery (13 ani), suferă și ea de paralizie cerebrală.

Lisa caută cu disperare o soluție ca să o poată adopta pe Avery, ca surorile să locuiască împreună — dar familia sa a întâmpinat greutăți financiare după ce au achitat cele patru adopții, folosind banii personali și împrumuturi. În medie, aceste adopții costă mai mult de 33.000 de dolari.

Pentru a o putea adopta pe Avery, familia Lumpkin trebuie să adune suma necesară până în august 2016, deoarece atunci fetița va depăși vârsta, care-i permite să rămână în orfelinat. În China, când orfanii împlinesc 14 ani, ei nu mai pot fi dați spre adopție și nu mai pot părăsi țara. În schimb, ei sunt deseori alungați în stradă, unde trebuie să se îngrijească singuri.

Terifiant este faptul că multe fete, care au fost forțate să părăsească orfelinatele, au ajuns să se prostitueze.

%image_alt%

GoFundMe

Lisa se gândește îngrozită la faptul că Avery nu-și va întâlni niciodată sora sau nu va avea niciodată o familie.

Nu mai este timp de pierdut.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: www.littlethings.com

Add Comment